Skip to main content

+31 318 541 369

Over ons

Nederlands expert in
pelletketel en pelletkachel-cv

Over ons

Pelletketel.nl is als enige in Nederland volledig gespecialiseerd in pelletketels en pelletkachel-cv's. Pelletketel.nl heeft hiervoor gekozen om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan verduurzaming én kostenbesparing voor u als klant.

Om zorgeloos en bijzonder duurzaam te kunnen stoken is het essentieel om de juiste kwaliteit pelletketel of pelletkachel-cv te gebruiken. Ook de keuze van de pellets is daarbij belangrijk. Pelletketel.nl heeft inmiddels jarenlange ervaring in de branche van pelletketels en pelletkachel-cv'ss. Hierdoor kent pelletketel.nl de markt van binnen en van buiten en zijn de experts technisch sterk onderlegd. Zij weten precies welke pelletketels en pelletkachel-cv's alle voordelen bieden. Pelletketel.nl ontzorgt u én het milieu dus maximaal.

CO2- neutraal stoken én fors besparen

U kan geheel CO2-neutraal stoken met een pelletketel of pelletkachel-cv. U bespaart meteen fors op uw stookkosten. Door de combinatie van deze grote voordelen heeft pelletketel.nl zich volledig toegelegd op pelletketels en pelletkachels-cv.

Hart voor u en het milieu

Pelletketel.nl is opgericht door Gerard Werdmüller. Ruim twintig jaar geleden al kwam hij voor het eerst in aanraking met pelletverbranding tijdens zijn toenmalige werk in de olie- en gasindustrie. Het verbranden van fossiele brandstoffen is natuurlijk zwaar belastend voor het milieu. Daarom ontwikkelde hij al snel een grote liefde voor stoken met duurzame pellets, waarvoor geen bomen worden gekapt. Daarnaast wilde hij zich graag toeleggen op een markt die niet in handen is van grote monopolies.

Omdat stoken met pellets de regionale economie stimuleert én geen enkele belasting vormt voor het milieu, besloot Gerard Werdmuller uiteindelijk zich om onafhankelijk van anderen volledig te specialiseren in de pelletketel en pelletkachel-cv. Kortom: stoken met een pelletketel of pelletkachel is een van de allerbeste alternatieven is voor de gasgestookte cv-ketel.

Pelletketel.nl richtte zich aanvankelijk op de zakelijke markt. Maar inmiddels zijn er ook kwalitatief zeer goede en uiterst voordelige mogelijkheden voor consumenten op de markt. Pelletketel.nl loopt voorop qua marktexpertise en technische knowhow en is daarom inmiddels ook dé specialist voor de particuliere markt.

Optimale Service & onderhoud

Pelletketel.nl kiest altijd voor samenwerking met bedrijven die precies hetzelfde nastreven: optimale vergroening, grote financiële voordelen voor de klant en de beste service en onderhoud die u zich kunt wensen. Pelletketel.nl selecteert alleen partners en leveranciers waarbij u verzekerd bent van alle voordelen die een pelletketel of pelletkachel-cv biedt.

Kortom: met pelletketel.nl bent u gegarandeerd van grote voordelen voor uzelf en grote voordelen voor het milieu.

Wilt u weten wat u kunt besparen op uw verwarmingskosten?