Skip to main content

+31 318 541 369

Service & Onderhoud

Nederlands expert in
pelletketel en pelletkachel-cv

Service & Onderhoud

Pelletketel.nl staat garant voor goede service & onderhoud van de door haar geleverde toestellen. We zorgen ervoor dat u zelf weinig tot niets hoeft te doen en u optimaal kunt genieten van uw pellet-, hout of snipperketel. We zorgen in het hele traject voor u: van het selecteren van de beste oplossing voor u, levering en installatie tot en met het onderhoud en de subsidieaanvraag. Om ervoor te zorgen dat u optimaal verduurzaamt én bespaart, werken wij alleen samen met gecertificeerde / goed opgeleide leveranciers en installateurs.

Pelletketel.nl is de specialist in Nederland als het gaat om pellet-, hout of snipperketels. Door onze jarenlange expertise hebben we alle technische knowhow in huis. We zorgen voor de beste kwaliteit producten en werken alleen met gekwalificeerde partners.

Levering & Installatie

Wij leveren uw pellet-, hout- of snipperketel met de grootse zorg op het installatieadres. De ketel wordt in een pakket van onderdelen geleverd, waarmee het is eenvoudig te plaatsen. U hoeft dat niet zelf te doen. Pelletketel.nl of uw installateur zet de ketel of kachel in elkaar en kan deze op de schoorsteen en cv-installatie aansluiten. Daarna worden alle functies getest en optimaal ingesteld. Ook als u een thermostatische (weersafhankelijke) regeling hebt besteld, wordt deze geplaatst en ingeregeld. Hierdoor bent u na oplevering verzekerd van een efficiënt en goed werkende installatie, waaraan u veel plezier beleeft en aanzienlijk op uw energiekosten bespaart.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

Gekwalificeerd

Om te zorgen voor een lange levensduur en lage servicekosten, is regelmatig onderhoud door een gekwalificeerd vakman of vakvrouw belangrijk. Pelletketel.nl en haar partners bieden u professioneel onderhoud en service met originele onderdelen. Pelletketel.nl heeft serviceonderdelen op voorraad en bezorgt deze de volgende dag bij uw installateur. Bij spoed wordt nog dezelfde dag geleverd. Zo bent u verzekerd van onbezorgd comfort tegen lage onderhoudskosten.

Net als bij een gasgestookte cv-ketel, moeten ook pelletkachels-cv en pelletketels regelmatig worden gecheckt en onderhouden. Als u verzekerd wilt zijn van regelmatig onderhoud (waaraan u niet hoeft te denken) kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Daarmee krijgt u meteen korting op de serviceonderdelen.

Wij werken nauw samen met gekwalificeerde installateurs in uw regio. Zij zijn door ons in het product en de eigenschappen geschoold. Daardoor bent u verzekerd van de beste service & onderhoud.

We staan 24/7 ter beschikking

De eerste twee jaar valt uw toestel onder de garantie, mits geïnstalleerd door een gekwalificeerd installateur en het voorgeschreven onderhoud heeft plaatsgevonden. Met een onderhoudsabonnement kunt u de garantie tot vijf jaar verlengen. Hiermee hebt u geen zorgen over de installatie en bent u verzekerd van een lange levensduur tegen lage kosten.

Wilt u weten wat u kunt besparen op uw verwarmingskosten?